En verden full av nye og spennende ansikter!

Vi caster i hovedsak til spillefilm, tv-serier og reklamefilm, men også andre prosjekter. Vi er alltid ute på gatene og jakter på de nye ansiktene - og går gjerne en ekstra mil for å finne den helt spesielle karakteren.

Vi holder til i Oslo, men er mobile for castingoppdrag Norge rundt!  


Ønsker du å være med som aktør i reklamefilm, TV-serie og/eller spillefilm?
Send oss en mail til registrering@eckerbomcasting.com med noen ord om deg selv, kontaktinformasjon og oppdaterte bilder!

Vi ser frem til å høre fra deg!

Møt damene i Eckerbom Casting

 

 
Skjermbilde 2017-03-01 kl. 17.14.02.jpg

Nina Wikstøl

Ninas eventyr hos oss startet med et bang! En kald februardag i 2015 rygget hun inn i Ingrids Audi på toppen av Markveien. Skademelding og visittkort ble utvekslet, og på den måten kræsjet Nina inn i castingbransjen.

Nina har dokumentarbakgrunn fra HBO i New York. Hun har også jobbet som produksjonskoordinator hos Monster Entertainment, Seefood og Strix, og som script supervisor hos Motion Blur og 74 Entertainment. Hos Eckerbom Casting har hun fått fullt utløp for sin evne til å lete opp de helt spesielle og unike karakterene. Hun er utrolig sosial og kan få selv de mest usikre til å blomstre foran kamera.

Nina er daglig leder i Eckerbom Casting, og tar stolthet i å finne den riktige kandidaten. Hun strekker seg lengre enn langt for å levere det beste resultatet uansett om det betyr en ekstra tagning eller kveld på kontoret. Hennes perfeksjonisme balanseres heldigvis med handlekraftig besluttsomhet - ellers hadde hun fremdeles pirket på denne teksten!

nina@eckerbomcasting.com

 
46_stroke.png
 
 
21369303_10155509465300149_543995111719801747_n.jpg

Maja Skogstad

Maja kom inn i Eckerbom Casting gjennom en prøvefilming. Ikke som i at hun fysisk var på prøvefilming hos oss, men gjennom at Nina tilfeldigvis fikk se en prøvefilming og falt pladask. Maja er utdannet skuespiller og teaterpedagog og er god til å skape trygge rammer for kreativ utfoldelse på prøvefilming.

Maja har tråkket sine barnesko blant fjell, fjord og vidder på bygda i Nord-Norge, og møtt mange rariteter på sin vei. Det har skapt en stor fascinasjon for folk, og spesielt folk med særpreg. Maja er en menneskekjenner og kan få selv den mest skeptiske til å slå seg løs på prøvefilming. Hun er også helt eksepsjonelt flink med barn, og av og til lurer vi på om hun ikke er et slags forvokst barn selv. 

Hun er uten tvil solstråla på kontoret. Hun blir aldri sliten, lei eller sur. Det virker som hun har et utømmelig energilager! Litt galskap er det også å finne i denne nord-norske fargeklatten, og det er kanskje derfor hun alltid finner de gærneste og gøyeste aktørene til arkivet vårt! 

maja@eckerbomcasting.com

Screen Shot 2018-06-25 at 16.25.41.png
 

Ingrid Lykkeslet Strømskag

Ingrid ble født i Molde i 1982. Hun har alltid hatt stor kjærlighet for mennesker, noe som resulterte i en ny bestevenn i hver eneste krik og krok når familien Strømskag var ute på reise. Det var lille Ingrid strålende fornøyd med.

Ingrid er utdannet historiker, men i 2008 ble hun fullstendig forført av filmens verden og la historikeren på hylla. I filmens verden har hun beskjeftiget seg med både rekvisitter og mennesker. Egenart og originalitet er det som fascinerer henne, og som inspirerer i jakten.

I 2012 bestemte Ingrid seg for å starte castingbyrå i stua til Andrea på Grünerløkka, og gikk ikke hjem før Eckerbom Casting var etablert. Ingrid har et skarpt blikk, og leter seg fram til de unike. Ingrid er den type menneske som tilfeldigvis kan alt om alt - og kan hun det ikke så lærer hun det med en gang. Hun har full kontroll over alt som skjer, og vet alltid hvem som skal være hvor til hvilken tid. Ingrid er partner i Eckerbom Casting. 

ingrid@eckerbomcasting.com

 
1417127454252.png
 
 

Andrea Eckerbom

Andrea jobber som regissør, og er partner i Eckerbom Casting,
I hjertet sitt er hun caster. Hun elsker casting, hun er den fødte caster og hun er ekstremt opptatt av karakterer og mennesker. Andrea studerer dem, altså oss, slik dyr studeres på dyreprogrammene på Discovery. 

Det er vanskelig å la noe unnslippe. Andrea har et øye på hver finger og ser alt når det kommer til de små rare nykker vi mennesker har. DET er det som skaper karakter hos oss mennesker, og det er akkurat det Andrea mener casting handler om. 

Som regissør er hun kjent for sine originalt castede karakterer og for å følge sin egen sterke intuisjon. Andrea er født i 1981 i Stockholm, men valgte etterhvert å emigrere til Norge hvor hun har bodd de siste femten årene. Hun har castet en lang rekke spillefilmer, og det kan dere lese alt om på IMDB. 

andrea@eckerbomcasting.com